Vlaams Kampioenschap uitgesteld

geen prijskamp op 15/8

Zojuist berichtte Trekpaard Jeugd dat het Vlaams Kampioenschap dat op 15 augustus gepland was in Schriek wordt uitgesteld o.w.v. de aangepaste corona-maatregelen:

 


Beste deelnemers, medewerkers, sympathisanten,
 
Corona, het overheerst ons hele leven en bestaan momenteel. Waar een week geleden het licht nog fel groen was, zagen we in het weekend de bui al hangen en was het wachten tot het officieel bericht vanuit de gemeente met goed besef dat dit negatief zou zijn. De prijskamp op 15 augustus in Schriek kan door de aangescherpte maatregelen dus niet doorgaan. Veiligheid en gezondheid zijn nu immers prioriteit!
 
Met alle reeds getroffen voorbereidingen en met 104 inschrijvingen beloofde het een mooie editie te worden, en dat willen we toch niet zomaar weggooien. Er wordt gekeken naar uitstel naar een latere datum. Hierbij realiseren we ons zeer goed dat corona tot het laatste moment (opnieuw) roet in het eten kan strooien, maar opgeven staat niet in onze woordenboek! Zodra we meer nieuws hebben, brengen we jullie z.s.m. op de hoogte. 
 
We bedanken via deze weg graag iedereen die paarden inschreef, iedereen die als toeschouwer wou komen kijken, iedereen die zich bereidwillig toonde om mee te helpen bij de organisatie,... . 
Iedereen merci.
Blijf gezond, zorg goed voor elkaar.
 
Met vriendelijke groeten,
Trekpaard Jeugd VFBT
 
PS: Het inschrijvingsgeld wordt z.s.m. terugbetaald.