Praktische informatie deelnemers Nationale Prijskamp 2023

Gent – Agriflanders – 15/01/23

Ondertussen zouden alle deelnemers hun inkomkaarten en parkingtickets digitaal moeten hebben ontvangen – check dus even uw mailbox en mail even naar kmbt-srctb@trekpaard.be indien u niets heeft ontvangen. Ook als u eventueel niet toekomt met het aantal kaart contacteer me even, misschien kan ik u nog wel helpen.

Het juiste adres is Flanders Expo, Maaltekouter 1 in 9051 Gent. Via deze link vindt u uitleg over hoe er geraken. U kunt parkeren op parking PA3. We zitten in hal 8, de ingang is via deur ND856.

Let op !! De parkeerkaart en de inkomkaarten worden gescand bij het oprijden van de parking ! Zorg dus dat u alle kaarten bij de hand hebt bij aankomst.

U kunt de parking oprijden vanaf 6 uur 's morgens. Niet eerder !
Het eerste paard treedt aan om 10 uur. Het einde is voorzien tegen 18 uur.

In mijn mails communiceerde ik dat alle paarden binnen moeten zijn vóór 9h omdat ze de deuren niet open en dicht willen hebben overdag. Nu blijkt het wel wat soepeler te zijn, maar weet dat:

1. er GEEN plaats is om de paarden tussen de vrachtwagens te kunnen vastzetten. Eventueel wel aan de achterkant;

2. wij niemand aanstellen om de paarden op te roepen op de parking. Als u dus beslist om niet in de hall te verblijven, moet u er zelf voor zorgen op tijd in de piste te staan.

Tot binnenkort !!!