Het eerste ledenblad is in aantocht.

Weldra op de keukentafel?

Beste leden,
Volgende week gaat het eerste ledenblad van dit jaar de post op.. tenminste
.. voor hen die hun lidgeld 2019 betaald hebben. Er zijn toch heelwat leden die volgende week geen ledenblad zullen ontvangen. Nochtans staat het bol van interesante info oa hoe veulens inschrijven (ook  van niet goedgekeurde hengsten). Wacht niet tot de eerste veulens moeten aangemeld worden om dan nog lidgeld te moeten betalen. Dit vertraagt alleen maar de afwerking van de veulenadministratie.
Verder vindt u fotoreportages van verschillende activiteiten zoals boomslepen, het Straôrijden in Zeeland enz. 
Last but not least is er heelwat te lezen over de Nationale prijskamp, de hengstenkeuring in Nederland en de bijgevoegde hengstenkeuring in Merchtem en last but not least, de stalreportage van Stal Imschoot.

IBAN: BE80 1032 2503 1277, BIC: NICABEBB. - 50€

Wie alsnog betaalt via de instantbetaling, kan volgende week nog toegevoegd worden aan de adressenlijst;
Wat is een instantbetaling?
Een instantbetaling is vergelijkbaar met een klassieke overschrijving. De uitvoering – het overschrijven van het bedrag op de rekening van de begunstigde – gebeurt echter onmiddellijk en dit 24/7. De service is een samenwerking van verschillende Belgische banken, nl. Argenta, Bank de Kremer, Bank J. Van Breda & C°, Bank Nagelmackers, Belfius Bank, BNP Paribas Fortis, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Europabank, Fintro, Hello bank!, ING België, KBC Bank, KBC Brussels, vdk bank. Alleen tussen deze banken is een instantbetaling mogelijk.

Alvast veel leesgenot.
Het secretariaat.