Aangespannen/bereden wedstrijd VFBT en Ploegwedstrijd

TOPWEEKEND voor VFBT

VFBT maakt er dit jaar een tweedaagse van op 27 en 28 juli.
Met een record aan inschrijvingen voor de wedstrijd op zaterdag zal de inzet gegeven worden voor een topweek-end voor VFBT.
Daags nadien gaat er een wedstrijd aangespannen bereden door in samenwerking met de trekpaardmenners van Denderwindeke. De deskundigheid en ervaring van Noel De Beuf en Ann Van Vreckem biedt garantie op een organisatie op professioneel niveau. Iedereen herinnert zich Herne van begin juni waar sfeer en gezelligheid deel uitmaakte van het wedstrijdgebeuren.
Inschrijvingen hiervoor kunnen via trekpaardmenners@outlook.com

Eveneens op zondag  gaat op hetzelfde adres een ploegwedstrijd door. Het aantal inschrijvingen is beperkt, snel zijn is dus de boodschap! Ploegers brengen eigen materiaal mee: ploeg en eventueel eg. De inschrijving is pas volledig na een bevestiging van de organisatie (tijdige inschrijvingen) en de betaling van 10 euro inschrijvingsgeld per paard op de rekening van VFBT.
Dit bedrag zal worden teruggestort na de ploegdag. Bovendien betaalt V.F.B.T. 40 euro per paard verplaatsings-/deelnemersvergoeding uit.

Voorwaarden: Alle ruiters en menners zijn lid bij VFBT. De paarden (dubbelspan, drie of meerspannen) zijn ingeschreven op naam van de menner bij VFBT en in orde met alle papieren. Indien onzeker of al deze voorwaarden voldaan zijn contact op te nemen met het stamboek via info@trekpaard.be
 

Locatie: Grote Baan 11, Herdersem (Aalst).
Welkom vanaf 12 uur, start om 14 uur

Herman De Greeff