Nationale prijskamp - Agribex

Extra beveiligingsmaatregelen

Bericht van de organisatie Agribex omtrent enkele extra beveiligingsmaatregelen die worden genomen gezien de actuele situatie te Brussel:

Het is voor iedereen (standhouder, deelnemer, bezoeker) van belang dat AGRIBEX en voor wat ons betreft de veeprijskampen in rustige en veilige omstandigheden kunnen doorgaan. Onder de huidige omstandigheden (maandag 23 november) is er geen enkele aanwijzing die doet veronderstellen dat er een verhoogd risico is op Agribex. Het door Agribex gehanteerd toegangssysteem is zeer performant qua registratie en veiligheid. Voor de komende editie zijn slechts enkele kleine verbeteringen nodig.
» Klik hier voor de volledige tekst

Deelnemers krijgen eerstdaags verdere informatie, parkingkaart en toegangsarmbandjes per post. Deze worden enkel opgestuurd wanneer uw inschrijving volledig in orde is: gelieve zeer dringend de kopie van het bewijs van inenting tegen influenza en een kopie van het medisch attest indien uw paard geblokstaart is, te bezorgen aan het secretariaat als dit nog niet is gebeurd!

Als bezoeker kan u nu reeds uw tickets bestellen op www.agribex.be

Agribex