Micha van 't Hof ter Waele kampioene

Officiële prijskamp Oudenaarde

Eens te meer mochten we ons gelukkig prijzen dat de weersvoorspellingen niet klopten. Op zondag 18 september ging in Oudenaarde de eerste officiële prijskamp van het jaar door. Het werd een aanvankelijk koude, maar later zonnige dag.

Vanaf de eerste reeks was de strijd fel, bij de eenjarige hengsten was de kopplaats voor Milo van Luchteren (v. Bonarius van 't Zand) van Luc en Ignace Imschoot uit Beervelde. Ellebelle van 't Langhof (v. Jazz uit de Linde) van Eddy Van Langenhove uit Denderbelle werd kampioene bij de merries.

Bij de tweejarigen opnieuw een paard uit stal Imschoot, Joyce van de Boterhoeve (v. Peron van Dedem) blijkt nog steeds onklopbaar. Het kampioenschap voor merries van drie en vier jaar werd binnengehaald door Kelly van Luchteren (v. Buffalo van 't Camillenhof) van Stal Van Doorselaere uit Drongen.

Bij de oudere merries ging de eindtitel naar Micha van 't Hof ter Waele (v. Buffalo) van Dirk Sterck uit Ninove met als reserve Rozalie van Hoogbeemd (v. Lars van de Smidse) van Jozef Pauwels uit Melsele.

Adel van Hazelbeek stelde zijn lot nakomelingen voor en verkreeg hiervoor categorie I. De hengst van Lutgarde Van Buggenhout uit Aaigem werd iets later ook voor het leven goedgekeurd. Ook Calas van 't Domineeshof van Paul Poelman verkreeg levenslange goedkeuring.
Daarnaast werden nog vier hengsten reeds goedgekeurd voor volgend dekseizoen.

» klik hier voor de volledige uitslag


Nieuw toegevoegd :
Uitslag prijskamp Middelkerke 17/09/2011

Micha van 't Hof ter Waele kampioene