Ledenmagazine 100

Over de kampioene, veulens,...

Begin juli mag u het tweede ledenmagazine van het jaar in de bus verwachten. Editie 100 van wat onder de fokkers nog altijd "het geel boekje" genoemd wordt. Het ledenblad is door de jaren heen heel wat metamorfoses ondergaan, maar de basis… die is altijd hetzelfde gebleven: alles over het reilen en zeilen van de trekpaardenwereld! Tijd om daar even bij stil te staan.
          

Inhoud nr. 100:


Over de kampioene: Vera
Op 21 april 2008 wordt in Sint Martens Leerne een merrieveulen geboren. Het krijgt van haar fokker Julien Cocquyt de naam Vera van Ooidonk. Zes jaar later mag zij zich een jaar lang de Belgische kampioene noemen.

Het veulenseizoen, lief & leed
Het veulenseizoen, voor de fokkers in hart en nieren de mooiste periode van het jaar! Elf maanden wordt verwachtingsvol uitgekeken naar het nieuwe leven om daarna heerlijk te genieten van de spelende veulens in de wei. Het gaat echter niet altijd zoals gehoopt, twee bijzondere verhalen.

Equitom
De kliniek Equitom in Lummen wordt in 2001 opgericht door Dr. Tom Mariën, na meer dan tien jaar wordt gestart met de bouw van een volledig nieuwe infrastructuur. De paardenkliniek is supermodern uitgerust, de combinatie van de apparatuur en de faciliteiten vormen een unicum in Europa.

En verder...
- Het ledenblad : editie 100
- Uitslag Vilvoorde
- Kort nieuws
- Kalender
- ...

Ledenmagazine 100 zal begin juli bij alle leden in de bus vallen!
Bent u nog geen lid? Klik hier voor meer informatie of bekijk online een eerder verschenen editie.




Lees ook enkele mededelingen van het secretariaat, klik hier.


Ledenmagazine 100