Oproep VFBT

Secretariaat telefonisch niet bereikbaar op 15 augustus

Beste fokkers,
                  
Maandag 15 augustus zal het secretariaat telefonisch niet bereikbaar zijn.
                    
Via deze weg vraag ik aan al diegenen die reeds 42,99 euro betaald hebben aan de confederatie, maar nog geen documenten voor signalement en haarstalen ontvingen, me op de hoogte te brengen.

Ook aan diegenen die reeds 35 euro aan VFBT (of per vergissing aan KMBT) betaalden voor inschrijving van hun veulen maar nog niets ontvingen vanwege de centrale databank, gelieve me ervan op de hoogte te brengen.

Nadat de 35 euro inschrijving op het secretariaat betaald is, wordt alles binnen de week doorgegeven aan Heverlee om in te geven in de centrale databank. 
Eens het DNA en signalement is opgestuurd, dien je nog een 3 (à la limite 4) weken bij te tellen vooraleer het paspoort klaar is.(signalement ingeven en alles doorgeven aan de drukkerij). 

Vergewis jullie ervan dat de haarstalen BRUIKBAAR zijn. Wanneer er vanuit KU Leuven wordt gemeld dat er onvoldoende haarstalen zijn of jullie voegen helemaal geen haarstalen toe, dan loopt de aflevering van het paspoort hierdoor vertraging op !!!
Meer info over bruikbare haarstalen is terug te vinden in de laatste revue.

In juli kwamen heelwat geboorteaangiftes aan op het secretariaat, ook van oudere veulens die reeds in maart en april geboren werden. Tel daarbij de verwerking van de signalementen van de vroegere (tijdige) aangiftes alsook de controle van de paspoorten die vanuit de drukkerij terugkomen. 

Dat is de reden dat het vandaag soms wat langer duurt waarvoor alle begrip gevraagd !

Vriendelijke groeten,
Ann