Aangetekende zendingen

Beste fokkers,

Graag een oproep naar iedereen die in augustus allerlei post aangetekend opstuurde naar Brussel : Net zoals vorig jaar rond deze tijd zijn er problemen (oa vaste postbodes met verlof).
 
In naam van de voorzitters vragen we om de briefwisseling (inschrijvingen voor keuringen/signalementen enz) NIET MEER AANGETEKEND TE VERSTUREN. De postbode komt vroeg langs (voor 8u) en op dat uur is er niemand.
De mensen op het eerste verdieping werken tot 18u en starten later dan 8u.
 
Er zijn in Schaarbeek meerdere postkantoren waar naargelang de post kan worden opgehaald.
Een halve dag met de tram rondrijden naar minstens 3 verschillende postkantoren in Schaarbeek IS PURE TIJDVERSPILLING en levert vooraL NIETS OP : 
Deze brengen voor de voorzitters TE VERMIJDEN verplaatsingen naar de hoofdstad op zoek naar meerdere postkantoren in Brussel met zich mee.
Het zijn 2 vzw's.. dit is niet hetzelfde als een particulier die een aangetekende zending afhaalt :de voorzitters moeten zich MET DE STATUTEN in de hand aanbieden om de briefwisseling in ontvangst te nemen !!!! 
 
Gewone zendingen komen meestal heus wel aan en worden met de grootste zorg behandeld.
Iedere dag wordt de post binnen genomen.. en minstens 1X per week wordt hij behandeld.
Aangetekende zendingen kunnen pas behandeld worden wanneer ze ooit op het secretariaat terecht komen.

Neem van 'belangrijke documenten' een copie alvorens daarna per gewone briefwisseling - voldoende gefrankeerd - op te sturen.
 
Bedankt voor het begrip.
Uw voorzitters zijn er u dankbaar voor !