vlaamspaardenloket.be volledig vernieuwd

Nog meer en nog handiger

Het Vlaams Paardenloket is hét contactpunt voor iedereen die vragen heeft over paardenhouderij en alles wat daarbij komt kijken. Een uitgebreide, maar toegankelijke, website is daarbij uiteraard onmisbaar.

Na meer dan vier jaar kon www.vlaamspaardenloket.be wel een grondige opfrisbeurt gebruiken. Achter de schermen is hier de voorbije maanden intensief aan gewerkt zodat het loket nu met een volledig vernieuwde website en nieuwsbrief naar buiten kan komen. Met een frissere vormgeving en heel wat nieuwe mogelijkheden, hoopt het Vlaams Paardenloket u zo goed mogelijk bij te staan en op de hoogte te houden van belangrijke berichten.

Alles wat u op de vorige website kon vinden, staat ook op de huidige versie, aangevuld met heel wat bijkomende dossiers en functionaliteiten. Er bestaat geen betere manier om de vernieuwde www.vlaamspaardenloket.be te leren kennen, dan er gewoon naartoe te surfen en een kijkje te nemen.
» Klik hier om naar de website te gaan.

Via het menu bovenaan is de volledige website toegankelijk. Op de homepage vindt u daarnaast snelle links naar bepaalde thema’s, acties, nieuwsberichten, recent gewijzigde pagina’s, populaire zoekopdrachten en dergelijke meer. De reeds vertrouwde thema’s vormen de ruggengraat van vlaamspaardenloket.be. Klik op de thema’s die u interesseren en u ontdekt een overzichtspagina met alle relevante dossiers, documentatie, nieuwsberichten, FAQ’s, regelgeving,…

Voor een extra woordje uitleg kan u terecht… op de nieuwe website uiteraard. U vindt er een volledig overzicht om het maximum te halen uit uw bezoek.
» Klik hier voor meer info over de mogelijkheden van de vernieuwde www.vlaamspaardenloket.be.

Nog meer en nog handiger