Uiterst geslaagde editie Vlaams Kampioenschap !

Max, Loes en Noella kampioenen

Noella Van Het Keiberghof - gefokt bij Raf Denolf uit Ichtegem en in eigendom van Eric Verwilst uit Deinze werd dagkampioene/ Vlaams Kampioene bij de merries zonder veulen.     
         
De grote prijs Dr William Beeckman voor de merries met veulen ging naar het nr 166, Loes van ’t Rivierhof, gefokt bij Roger De Veirman uit Beervelde en in eigendom van Luc en Ignaece Imschoot uit Beervelde.

Kampioen bij de hengsten en dus Vlaams Kampioen 2016  werd de vierjarige Max Van Schermershoek van Vlaams Brabant, gefokt bij Maria De Proost te Asse, in eigendom van Johan Vereertbrugghen te Opwijk en uitgebaat door de familie Marnix Van Buggenhout te Aaigem. Bij de loten van drie ging de overwinning eveneens naar Stal De Parelhoeve met het lot, bestaande uit Bianca van Hazelbeek en haar 2 dochters Harmonie van Hazelbeek en Jeanne Joyeuse van de Parelhoeve.

Eerder die dag werden de jeugdkampioenen bekend gemaakt. Dominique Van Riet won de jeugdreeksen zowel bij de merries van 2015 als bij die van 2014/2013 met nr 42 Elza Van Vollezele van Vlaams Brabant - gefokt bij Ferre en Marc Eeckhout uit Vollezele en met nr 105 van de cataloog, Fie Van ’t Rietenhof - een eigen fokprodukt.

Het kampioenschap van de jonge hengsten 2015/2014 ging eveneens naar Stal Van ’t Rietenhof met Fideel van ’t Roetaart - gefokt door Louis Fierens uit Emblem.

Proficiat aan de kampioenen alsook aan alle deelnemers !
 
Namens het bestuur VFBT.
 

Max

FOTO'S

Max
Loes
Noella