Dara in Neeroeteren, Baronne in Cuesmes

Officiele prijskampen Limburg en Henegouwen

In het weekend van 23 en 24 oktober werden weer twee officiële prijskampen afgewerkt.    Op zaterdag ging in Cuesmes de prijskamp voor provincie Henegouwen door. Nat en koud weer hield de meeste bezoekers thuis.
Het kampioenschap werd gewonnen door de 6-jarige Baronne du Moulin Charon (v. Major du Malpaix) van André Vergote uit Hennuyères. Bij de jaarlingen ging de titel naar Elmia de Lichereau (v. Elliot van 't Keerkenhof) van Catty Baeyens uit Bassilly. Kampioene van de tweejarigen werd Carla d'Erquennes (v. Hardi van Pamel) van Arlette Pouille uit Honnelles.

Zondag waren de Limburgers te gast in hippisch centrum De Warre in Neeroeteren. Ook hier af en toe een regenbui, maar in de verwarmde piste was daar niet veel van te merken.
Het jeugdkampioenschap werd behaald door July van het Hulterhof (v. Star van 't Broek) van Danny Bosmans uit Riemst. Bij de oudere merries ging de titel naar de vierjarige Dara van de Heirhoeve (foto, v. Buffalo van 't Camillenhof) van Holsteyns & Vanbockrijck uit St-Truiden.

toegevoegd :
Provinciale keuring Panningen
Officiële prijskamp Cuesmes
Officiële prijskamp Neeroeteren

Officiele prijskampen