Wie doet mee op 9 september 2012 ?

Historische stoet

Historische stoet met randactiviteiten in het centrum van Lennik.
Er wordt gezocht naar Belgische Trekpaarden - aangespannen, bereden of aan de hand - om op 9 september deel te nemen aan een feestelijke stoet, waarbij een honderdtal trekpaarden een eresaluut zal brengen aan hun trotse soortgenoot Prins. Net zoals 20 jaar geleden zal het trekpaard zijn rol als levend erfgoed demonstreren. Naast de stoet zullen er ook tal van randactiviteiten worden georganiseerd in het centrum van Lennik.

De trekpaarden verzamelen om 12u.00 aan het kruispunt van de Negenbunderstraat met de Jozef Van Denbosschestraat. Daar wordt de stoet opgesteld. Voor de deelnemers worden lunchpakketten en drankbonnen voorzien (bruikbaar in alle cafés aan het Marktplein). Er is parking aan de Negenbunderstraat, de Kroonstraat en de Schoolweg. De stoet start om 14u.00.

Er wordt een onkostenvergoeding van 60 € per paard betaald (vervoer inbegrepen). Voor wagens/karren worden bovendien ook vervoerskosten betaald aan 0.31 € per kilometer.

Deelnemers dienen in te schrijven bij Godelieve Eeckhout, voorzitter Prinscomité, per mail prinslennik@gmail.com liefst voor 11 juli. Voor nadere info kan zij ook telefonisch worden gecontacteerd op 02 532 51 04.