Uitnodiging kampioenenviering

25 & 26 mei

Tot op het laatste moment werd er geboden op de dekkingen van de tophengsten Levisto Alpha Z, Air Jordan Alpha Z, Chellano Alpha Z, Emerald van ’t Ruytershof, Mathador van de Bouwhoeve, Rob van Sternhoven en Matteo van 't Rietenhof via de webveiling op landbouwleven.be.
       
Zopas is de veiling afgesloten met een mooi totaalbedrag van 3780 Euro. Alvast bedankt aan iedereen voor zijn/haar bijdrage! De hoogste bieders worden persoonlijk op de hoogte gebracht voor de verdere afhandeling.

UITNODIGING
Met deze eerste succesvolle actie wordt u komend weekend van harte uitgenodigd in Sint-Pieters-Leeuw :

Zaterdag 25 mei 2013
Kampioenenviering van de Nationale, Reserve en derde op tal hengsten en merries van de laatste nationale prijskamp. Vanaf 19u30 tot … . Met tombola, drank- en eetgelegenheid, dansfeest... .
De kampioeneigenaars nodigen u van harte uit om met hen te vieren!

Zondag 26 mei 2013
Op zondagnamiddag 26 mei, Dag van het Park organiseren we in het Park Coloma te Sint-Pieters-Leeuw, van 14u00 tot 18u00, een heus kinderfeest waar kankerpatiëntjes in gezelschap van hun ouders en broers en zussen centraal staan en waar iedere sympathisant, groot en klein welkom is.
» klik hier voor meer info

Alle opbrengsten gaan integraal naar Kom op tegen Kanker.

Locatie: Park Coloma, Joseph Depauwstraat 25, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

PARKEERGELEGENHEID & SHUTTLE op zondag:
Van 13 tot 18 uur kunt u uw wagen kwijt op de parking van MAKRO op de Bergensesteenweg 427 te Sint-Pieters-Leeuw waar een comfortabele bus van de firma BELL TOURS u gratis naar COLOMA brengt en terug!

Uitnodiging 25 & 26 mei