Trekpaarden in de media

Video's & fait divers

Video's


Stal Van Ooidonk

Op de website van de Paardenfokkers van Oost-Vlaanderen (pakov.be) is een video te bekijken van de regerend Belgisch kampioenmerrie Vera van Ooidonk en de andere paarden momenteel op stal bij Julien Cocquyt.
» klik hier voor de video
De kampioenmerrie en haar fokker/eigenaar zullen uitgebreid aan bod komen in het volgende ledenmagazine. Nog geen lid? Klik hier voor meer info.

Stal De Boterhoeve
Oost-Vlaanderen leverde met Coby van Halfweg ook de reserve kampioene in het merriekampioenschap. Reden voor Pakov.be om ook een bezoek te brengen aan Stal De Boterhoeve van familie Imschoot in Beervelde.
» klik hier voor de video

Trekpaardentweeling
Ze zijn inmiddels beroemd: Fien en Lisa van 't Akkerhof, de tweeling van de merrie Jenni van 't Akkerhof en Paul van 't Clerckshof van Leo Stevens uit Kalmthout. Robert Piessens bracht een bezoek en meer over de stal van Stevens kan u deze week lezen in Landbouwleven.
» klik hier voor de video

Fait divers

Jeroom tekent trekpaard op Ferrari van Tom Boonen
Cartoonist Jeroom mocht zich van wielrenner Tom Boonen uitleven op diens Ferrari F430. Jeroom maakte van de knalrode bolide een prentjesboek. Een uit de hand gelopen grap, omschreef Jeroom het in Het Nieuwsblad.
Op de carrosserie van de Ferrari zijn taferelen te zien als een trekpaard met bovenschrift ‘Ferrari power’, een ‘bunga bunga’-meid met de gezichtstrekken van moeder Theresa en ook Boonen zelf tussen enkele dolfijnen.
» klik hier voor enkele foto's

Trekpaarden in de media