Trekpaard jeugd

Oproep

Het spreekwoord luidt "de jeugd heeft de toekomst", binnen de VFBT wil men jonge trekpaardliefhebbers daarom meer betrekken bij het stamboek. Dit kan door ze te betrekken bij de organisatie van prijskampen en andere evenementen, opleidingen, andere activiteiten specifiek voor jongeren,... en deze jongerenwerking kan zo ook de springplank vormen naar andere functies binnen het stamboek.

Om in de eerste plaats te weten te komen waar de interesse bij de jeugd zelf ligt, wordt op zaterdag 5 september 2015 om 10 uur een eerste bijeenkomst georganiseerd. Locatie: Overijse. Vooraf aanmelden verplicht via info@trekpaard.be voor 1 september.

Ben je max 35 jaar oud? En ben je geïnteresseerd in de trekpaardenfokkerij? Of heb je een groot hart voor het Belgisch Trekpaard? Stuur een mail naar info@trekpaard.be met je naam, adres en geboortedatum waarna je verdere informatie ontvangt.

Kan je niet aanwezig zijn op 5 september, maar wens je wel op de hoogte gehouden te worden? Gelieve dit dan ook kenbaar te maken met een mailtje naar info@trekpaard.be (graag ook met al je gegevens)!