franÁais
Lidmaatschap

Lid worden van de KMBT en VFBT

Op dit ogenblik telt onze vereniging zo'n 1350 leden, waarvan de helft actieve fokkers zijn en de andere helft aangesloten zijn omdat zij nog steeds geÔnteresseerd zijn in het wel en wee van ons Belgisch Trekpaard.

U kan lid worden van onze maatschappij door een jaarlijkse betaling van 50 Euro (buiten BelgiŽ: 60 Euro). U ontvangt dan viermaal per jaar het officiŽle magazine van de maatschappij, waarin alle officiŽle informatie rond de werking en de activiteiten van de organisatie wordt gepubliceerd. Bovendien kunnen leden er gratis een aankondiging plaatsen.
Aan de rechterkant vindt u de links naar het inhoudsoverzicht van de recent verschenen ledenmagazines.

Wenst u lid te worden?

Alvast bedankt voor uw interesse! Via onderstaand formulier kan u uw gegevens doorgeven. Na ontvangst van uw betaling is uw lidmaatschap actief. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december. Bij vragen kan u steeds contact opnemen met het secretariaat.

Uw gegevens :
Naam en voornaam: *
Straat en nr: *
Postcode en gemeente: *
Provincie: *
Land: *
Tel/Gsm: *
Tel/Gsm:
E-mailadres:
 


Inkijkexemplaar (editie 88, juni 2011) :
VEULENS 2018
Klik hier om foto's van uw veulens toe te voegen op trekpaard.be!

Laatste nieuwe foto:


Voorbije ledenbladen :

Via onderstaande links kan u de korte inhoud van de reeds verschenen magazines bekijken: Linksonderaan kan u magazine 88 online inkijken.

Het ledenblad van de maatschappij

Eens in de vier maanden verschijnt het informatieblad van onze maatschappij, door de leden ook wel "het geel boekje" genaamd. U kan er allerhande informatie over de fokkerij, handige tips, uitslagen van prijskampen en zo veel meer in terugvinden.
Indien u ook graag dit blad wil ontvangen, kan u lid worden van onze maatschappij via het formulier aan de linkerzijde.